Rafael van der Vaart Vermogen

Rafael van der Vaart is een Nederlands voormalig profvoetballer die als aanvallende middenvelder speelde, en is momenteel de manager van de Deense 2e Divisie club Esbjerg fB. Hij stond bekend om zijn positiespel en werd vergeleken met Johan Cruyff. Hoe rijk is Rafael van der Vaart?

Voetballer. Geboren op 11 februari 1983 in Heemskerk, Nederland. Het vermogen van Rafael van der Vaart wordt geschat op ongeveer 23 miljoen euro. Hij begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Ajax en werkte zich op tot het eerste elftal, waar hij als 17-jarige debuteerde. Van der Vaart viel op bij de jeugdcoaches en werd opgeroepen voor de jeugdelftallen. Hij speelde in 2001 in het FIFA Wereld Jeugd Kampioenschap met de huidige senior teamgenoten Maarten Stekelenburg en John Heitinga en voormalig Real Madrid teamgenoten Klaas-Jan Huntelaar en Arjen Robben.

Hij werd uitgeroepen tot Nederlands Voetbaltalent van het Jaar en werd de eerste ontvanger van de Golden Boy Award toen hij bij de club speelde. Hij verhuisde naar Bundesliga club Hamburger SV, vervolgens naar Real Madrid, vervolgens naar Tottenham Hotspur voordat hij terugkeerde naar Hamburg in 2012. In de laatste fases van zijn carrière speelde Van der Vaart korte periodes in Spanje en Denemarken voordat hij in 2018 zijn pensioen aankondigde.

Volledige naam: Rafael Ferdinand van der Vaart
Huwelijkspartner: Sylvie Meis (geh. 2005–2013)
Partner: Estavana Polman (2016–)
Kinderen: Jesslynn van der Vaart, Damián Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Lengte: 1,76 m
Nationaliteit: Nederlands
Begon zijn carrière: 2000-2018
Salaris: 3,9 miljoen EUR (2012)

Wat is het vermogen van Rafael van der Vaart?
Het vermogen van Rafael van der Vaart bedraagt momenteel €23 miljoen.

Onlangs gespeeld voor: Esbjerg fB
Positie: Aanvallende middenvelder, centrale middenvelder, schaduwspits
Mensen zochten ook naar: Robin van Persie, Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Dirk Kuijt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.