Jeroen van den Berg Vermogen

Jeroen van den Berg is een bekende ondernemer die in 2010 Club Air in Amsterdam oprichtte en tot 2015 aan het roer bleef staan. Daarnaast is hij betrokken bij vijf verschillende BV’s, waaronder Carlink, dat momenteel zijn Bugatti Chiron te koop aanbiedt. Naast zijn succesvolle zakelijke ondernemingen staat Jeroen van den Berg ook bekend om zijn indrukwekkende autocollectie, waaronder een zwart met groene Bugatti Chiron.

De Bugatti Chiron is al een zeer gewilde auto, maar de versie van Jeroen van den Berg doet er nog een schepje bovenop. De buitenkant van de auto is buskruitzwart, wat past bij de La Voiture Noire. Het interieur is bekleed met antraciet/zwart en groen leer, en de deurposten hebben een camouflagekleur ge├»nspireerd op Andy Warhol. De auto wordt aangeboden bij Carlink, die hem “zonder twijfel de mooiste Chiron op de markt” noemt. Het is een leaseauto, geregistreerd in februari 2019, en er is slechts 3.500 kilometer af. De prijs inclusief BPM en BTW was twee jaar geleden 3.383.191 euro. Jeroen van den Berg verkoopt hem echter voor 2.714.000 euro.

Wat is het vermogen van Jeroen van den Berg?

De Bugatti Chiron van Jeroen van den Berg is slechts een van zijn vele bezittingen. Hij is betrokken bij vijf verschillende BV’s, waaronder Carlink, dat luxe auto’s te koop aanbiedt. Ook richtte hij Club Air in Amsterdam en twee modebedrijven op. Het vermogen van Jeroen van den Berg wordt geschat op ongeveer 25 miljoen euro en hij heeft meer dan 76 duizend volgers op Instagram. Van hem is ook bekend dat hij bevriend is met DJ Afrojack.

De Bugatti Chiron van Jeroen van den Berg is een zeldzame en exclusieve auto die nu te koop staat. Het unieke ontwerp en de beperkte kilometerstand maken het een aantrekkelijke optie voor verzamelaars of autoliefhebbers die een van de mooiste Chirons op de markt willen bezitten. Jeroen van den Berg’s indrukwekkende vermogen en succesvolle zakelijke ondernemingen maken duidelijk dat hij een slimme ondernemer is die weet hoe hij winst moet maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.