Dennis Bergkamp Vermogen

Dennis Bergkamp is een Nederlands beroepsvoetbalcoach en voormalig speler. Bergkamp wordt algemeen beschouwd als één van de beste spelers van zijn generatie, en één van de beste spelers van Ajax en Arsenal ooit. Hoe rijk is Dennis Bergkamp?

Voetballer. Geboren op 10 mei 1969 in Amsterdam, Nederland. Het vermogen van Dennis Bergkamp wordt geschat op ongeveer 26 miljoen euro. Bergkamp speelde als amateur in de lagere competities. Op 11-jarige leeftijd werd hij opgemerkt door Ajax en in 1986 maakte hij zijn profdebuut. Aanvankelijk was Bergkamp een brede middenvelder, maar hij werd doorgeschoven naar de spits en vervolgens naar de tweede spits, waar hij gedurende zijn hele carrière bleef spelen.

Bergkamp werd door Jan Mulder omschreven als “de beste techniek” van alle Nederlandse internationals en door teamgenoot Thierry Henry als een “droom voor een spits”. Hij werd twee keer derde bij de FIFA World Player of the Year en werd door Pelé gekozen als een van de FIFA 100 grootste levende spelers.

Volledige naam: Dennis Nicolaas Maria Bergkamp
Huwelijkspartner: Henrita Ruizendaal (geh. 1993)
Kinderen: Estelle Deborah Bergkamp, Yasmin Naomi Bergkamp, Saffron Rita Bergkamp, Mitchel Dennis Bergkamp
Dennis Bergkamp Lengte: 1,83 m
Nationaliteit: Nederlands
Begon zijn carrière: 1986-2006

Wat is het vermogen van Dennis Bergkamp?
Het vermogen van Dennis Bergkamp bedraagt momenteel €26 miljoen.

Onlangs gespeeld voor: Arsenal
Positie: Aanvaller
Mensen zochten ook naar: Marco van Basten, Ruud Gullit, Patrick Kluivert, Johan Cruijff.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.