Bram Moszkowicz Vermogen

Bram Moszkowicz is een Nederlands jurist en voormalig advocaat. Op 30 oktober 2012 werd bekend dat hij was geroyeerd. Zijn beroep werd op 22 april 2013 verworpen, wat betekent dat Moszkowicz het recht verloor om zijn beroep als advocaat uit te oefenen. Hoe rijk is Bram Moszkowicz?

Jurist. Geboren op 26 juni 1960 in Maastricht, Nederland. Het vermogen van Bram Moszkowicz wordt geschat op ongeveer 8 miljoen euro. Moszkowicz had en heeft veel beroemde en beruchte mensen onder zijn clientèle, zoals Cor van Hout, de Surinaamse legerleider Dési Bouterse, diva Patty Brard, vastgoedmagnaat Willem Endstra, topcrimineel Willem Holleeder, politicus Geert Wilders, Manchester United en Nederlands international voetballer Robin van Persie. In 2010 werd bekend dat Moszkowicz in de periode 2003-2006 ruim een miljoen euro aan inkomstenbelasting had ontdoken. De periode 2007-2010 wordt nog onderzocht.

Volledige naam: Abraham Maarten Moszkowicz
Ouders: Max Moszkowicz sr., Mary Bertha Bessems
Kinderen: Nathan Moszkowicz, Chaya Moszkowicz, Micah Moszkowicz
Bram Moszkowicz Lengte: 1,85 m
Nationaliteit: Nederlands
Begon zijn carrière: 1983

Wat is het vermogen van Bram Moszkowicz?
Het vermogen van Bram Moszkowicz bedraagt momenteel €8 miljoen.

Boeken: Liever rechtop sterven dan op je knieën leven, Onkruid: het zijn niet de slechtste vruchten waaraan de wespen knagen.
Mensen zochten ook naar: Eva Jinek, Gerard Spong, Inez Weski, Jort Kelder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.