Afrojack Vermogen

Afrojack is een Nederlandse dj, platenproducer en remixer uit Spijkenisse. In 2007 richtte hij het platenlabel Wall Recordings op. Afrojack wordt regelmatig genoemd als een van de tien beste artiesten in de Top 100 DJ’s gepubliceerd door DJ Mag. Hoe rijk is Afrojack?

Diskjockey. Geboren op 9 september 1987 in Spijkenisse, Nederland. Het vermogen van Afrojack wordt geschat op ongeveer 55 miljoen euro. Hij ontwikkelde al op jonge leeftijd een interesse in muziek en leerde op vijfjarige leeftijd piano spelen. Zijn moeder Debbie kwam uit een eenoudergezin en was eigenaar van een plaatselijke sportschool. Na het verlaten van de school studeerde Van de Wall een jaar grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum Rotterdam in Rotterdam voordat hij aan een carrière als DJ/producer begon.

Volledige naam: Nick Leonardus van de Wall
Huwelijkspartner: Elettra Lamborghini (geh. 2020)
Afrojack Lengte: 2,08 m
Nationaliteit: Nederlandse
Begon zijn carrière: 2005
Samengewerkt met: David Guetta, Hardwell, Snoop Dogg, Martin Garrix, Chris Brown, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike.

Wat is het vermogen van Afrojack?
Het vermogen van Afrojack bedraagt momenteel €55 miljoen.

Platenlabel: Wall Recordings.
Muziekgenres: Dutch house, minimal house, electro house, progressive house, big room house, future house, dance poptrap.
Debuutalbum: 2014: Forget the world.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.