Aad Ouborg Vermogen

Aad Ouborg is een Nederlands ondernemer. In 1983 werd Aad Ouborg de Nederlandse importeur voor BaByliss, een Franse fabrikant van schoonheids- en haarverzorgingsproducten, terwijl hij opereerde vanuit zijn studentenhuis in de stad Utrecht. Hoe rijk is Aad Ouborg?

Ondernemer. Geboren op 20 augustus 1959 in Vlissingen, Nederland. Het vermogen van Aad Ouborg wordt geschat op ongeveer 45 miljoen euro. In juli 1994 verkocht Aad Ouborg BaByliss en introduceerde een nieuw eigen merk: Princess Huishoudelijke Apparaten. Dit bedrijf zou uitgroeien tot ’s werelds grootste fabrikant van chromen huishoudapparaten, die in 75 landen werden verkocht. Toen Aad Ouborg eind 2009 Princess Household Appliances verkocht, behield hij de naam Princess voor andere activiteiten. Hij zette zijn carrière voort via de andere bedrijven binnen de Ouborg Group, waaronder Princess Entertainment, Princess Hotels, Ouborg Monumenten Vastgoed en Borg’s Onroerend Goed.

Volledige naam: Aad Ouborg
Kinderen: Florentine Ouborg, Lotte Ouborg, Nikki Ouborg, Tim Ouborg, Jaap Ouborg
Aad Ouborg Lengte: 1,84 m
Nationaliteit: Nederlands
Begon zijn carrière: 1983

Wat is het vermogen van Aad Ouborg?
Het vermogen van Aad Ouborg bedraagt momenteel €45 miljoen.

In 2014 schreef hij de bestseller “Anders Ondernemen”, waarin hij illustreerde dat succesvol ondernemen draait om de nuttige uitvoering van vijf elementen: verkoop, marketing, productinnovatie, creativiteit en unieke verkoopstrategieën.
Mensen zochten ook naar: Jan Baan, Hans Biesheuvel, Freddy Heineken, Daniel Ropers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.